Exclusieve badmode

Uw uiteindelijke keuze moet gebaseerd zijn op uw lichaamstype. Als u uzelf niet opmeet of dit door een vriend laat doen, kunt u een zwempak kopen dat u niet goed zal staan. Door van tevoren uw maten op te nemen, kunt u een maat kiezen die u goed zal staan. Kies een maat waar u zich comfortabel in voelt.

Polyster zwemmode heeft al een grote verscheidenheid. U kunt bijvoorbeeld haltertop-, kruis-, tankini- en bandeauzwempakken kopen. Crisscross stijlen zijn perfect voor de gemiddelde vrouw. Tankini en bandeau zijn ideaal voor de vollere figuur. Wat de gemiddelde vrouw betreft, kunt u beter uit de buurt blijven van diamanten, micro mini, en spandex. Deze laten u groter lijken dan u in werkelijkheid bent. Strass steentjes en edelstenen zijn een extra bonus.

U weet het misschien niet maar zwempakken hebben hun eigen maatsysteem. De meeste badpakken vermelden de specifieke maten van de individuele drager. Om de beste maat voor u te vinden, moet u eerst uw maten te weten komen. Heeft u uw maten? Prima! Om uw maten te vinden en de maattabel te lezen, moet u uzelf opmeten met een meetlint. Noteer uw maten en uw maten zullen op de badpakken verschijnen.

U zult nu het badpak willen kiezen dat u het beste past. Badpakken zijn er in verschillende soorten, er zijn een stuk pakken, twee stuk pakken, en drie stuk pakken. Op basis van uw voorkeuren, kunt u uw keuze beperken tot een eendelig pak, een tweedelig pak, of een driedelig badpak. Een eendelig pak is een klassieker en een uitstekende keuze. U kunt een eendelig pak altijd opnieuw dragen omdat uw kast vol hangt met badpakken die jaren geleden zijn gekocht.

Tip # 1 – Zoek uit wat voor soort materiaal u wilt.

U moet twee materiaalopties hebben voor uw eendelig pak; het eerste materiaal is het gebruikelijke haltertopje en bikinibroekje; het tweede materiaal is micro mini. Micro mini is uiterst delicaat materiaal en is niet bestand tegen constante wasbeurten. Als u zich zorgen maakt over een uiterst dunne micro mini, kunt u een andere optie overwegen zoals het bandeau zwempak topje. Het topje heeft steun, en kan probleemgebieden verbergen.

Tip 2 – Een haltertopje biedt misschien niet de beste ondersteuning.

Haltertopjes werken niet met plunge of korte bikinibroekjes. De reden hiervoor is dat ze de neiging hebben om te veel bloot te geven. Bovendien hebben haltertopjes de neiging om in de schouders te trekken, waardoor ze niet rechtop kunnen staan. Bovendien is er zeer weinig ondersteuning. Het halstertopje misleidt als het ware alleen het oog. De andere optie is om een zwemshort te dragen. Zwemshorts zijn niet zo onthullend als de haltertopjes, maar ze zullen meer bedekken dan het halter doet. Kies shorts die tot voorbij de knieƫn of heupen reiken.

Tip #3 – Een bikini die te veel laat zien zal er ook niet helemaal goed uitzien.

Draag geen bikini die veel laat zien al is het te veel. Een van de kardinale regels van zwemkledingmode is om altijd evenredig te zijn. Het dragen van een eendelig stuk dat zo gesneden is dat het u toestaat om een maximale hoeveelheid huid bloot te geven zal altijd de moderne manier zijn om te gaan.

Tip 4 – Probeer wat vintage kledingstukken.

Een vintage stuk kan een pop van kleur en patroon toevoegen aan uw zwempak. Het is origineel. Het zal ook een onderscheidende stijl hebben ten opzichte van uw gewone zwempak. Vintage stukken zijn een goede mode-investering omdat ze geen arm en een been kosten en veel langer meegaan dan de typische levensduur van een zwempak.