Leren crossbodytassen zijn perfect voor de vrouw die altijd onderweg is. Deze tassen zijn perfect voor festivals, buitenactiviteiten of zelfs voor dagelijks gebruik. Je vindt er verschillende kleurencombinaties of borduursels zodat je je crossbody tas kunt matchen met je outfit. Je kunt de perfecte vinden die past bij je stijlvolle jurk, make-up en schoenen. Crossbodytassen zijn er in veel verschillende varianten. Je kunt kiezen uit schoudertassen en clutches. In dit artikel ga ik in op het verschil tussen schoudertassen en clutches.

Waarom schoudertassen

Foulder bags zijn veel langer in vergelijking met de clutches. Het rechtopstaande handvat wordt tussen de beide schouders geplaatst en zwaait naar beneden naar de borst, waardoor het gemakkelijker wordt om je spullen te dragen. Deze tassen kunnen naar achteren op het hoofd worden gezwenkt of naar voren worden geplaatst, zodat de rechthoekig gevormde tas kan worden verplaatst.

Het verschil tussen schoudertassen en clutches is dat de sluitingen over het lichaam worden geplaatst en niet dicht bij elkaar. Sommige behuizingen worden aan de onderkant van de tas geplaatst en worden gebruikt om de spullen aan de spullen te bevestigen. Deze behuizingen zijn van het type met ritssluiting, knopen of snaps. De bovenkant van de tas heeft een draaipunt of een ritssluiting en de onderkant is uitgesneden zodat deze naar wens kan worden ingeklapt of opgeborgen.

De Briefcase is de basisnaam voor een tas. Veel mensen gebruiken de term om te verwijzen naar een soort koeriers- of draagtas. Vroeger werden ze opvouwbare tassen genoemd of tassen die aan één kant niet konden worden vastgemaakt. Er is een scenario waarin men iets aan een tas moet vastmaken en dit zou in het verleden worden gebruikt als een manier om kleinere items te vervoeren. Het gebruik van het uitgesneden gat in de bodem van de tas wordt gebruikt voor het bevestigen.

Het voordeel van het toevoegen van een gesp is dat het de tas steviger maakt. Het gebruik van een interne gesp zorgt voor een goede afdichting en er gebeurt niets ergs. externe gespen worden tegenwoordig gebruikt voor het vastzetten van tassen met ritsen of klittenband. Ze zijn net zo goed als interne gespen, maar ze zijn niet zo strak.

Een belangrijk ding om te onthouden is dat gespen niet alleen voor tassen zijn, maar voor alles dat veilig of geclassificeerd moet worden. Er zijn schoudergespen die op scholen worden gebruikt om krijtpunten te bevestigen en nu heb je zelfsluitende gespen die in ziekenhuizen worden gebruikt om mensen te identificeren die snel medische hulp nodig hebben. Ze zijn erg handig wanneer u iets moet beveiligen dat bederfelijk is, zoals laboratoriumapparatuur, post, enz. Medisch personeel is de belangrijkste gebruiker van dergelijke gespen, maar verpleegkundigen en artsen worden niet buitengesloten in de grote vraag naar dergelijke bevestigingsmiddelen.

In sommige gevallen moeten uniformen en uitrusting veilig of gekleed zijn. Het gebruik van zelfsluitende gespen is tegenwoordig populair bij uniforminers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen om aan verschillende eisen te voldoen. Toeristen en reizigers hebben het gebruik van dergelijke gespen ook als een handig kenmerk ervaren om hun persoonlijke bagage te dragen, en ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan compacte reisbagage of reistassen die in verschillende soorten vormen en maten zijn vervaardigd.